FSMVÜ | Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Resmi İnternet Sitesi
Daha Eski=>
18 Eylül
Bilgisayar Mühendisliği | Mezunumuz TÜBİTAK Projesiyle TEKNOFEST’te Yarışıyor
TÜBİTAK’ın Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları’nda İstanbul Bölge 1.’si olan Bilgisayar Mühendisliği mezunumuz İbrahim Enes Aydoğdu, diğer bölge birincileriyle büyük final için TEKNOFEST’te yarışıyor.
18 Eylül
Basın Yayın Halkla İlişkiler | TEKNOFEST’te Yerimizi Aldık
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi bu yıl 2’ncisi gerçekleştirilen İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, TEKNOFEST’te öğrencilerle ve 7’den 70’e teknoloji meraklılarıyla buluşuyor.
11 Eylül
Bilgisayar Mühendisliği | Türksat Model Uydu Yarışmasında Ter Döktüler
Türksat ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı düzenlenen Model Uydu Yarışması’nın 4’üncüsü TEKNOFEST kapsamında 9-12 Eylül tarihlerinde Türksat Gölbaşı Yerleşkesi’nde yapıldı. Mühendislik Fakültesi öğrencilerimiz T-CESSÜS adlı takımlarıyla yarışmada yer aldı.
11 Eylül
Bilgisayar Mühendisliği | Öğrencimiz 30 Saatlik Dijital Maratonda Yarıştı
Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Genç Hackathon yarışmasında Bilgisayar Mühendisliği öğrencimiz Ahmet Hüseyin Dok’un da yer aldığı İyiApp ekibi ikinci oldu.
26 Ağustos
2019
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi | “Unutulmuş Bir Mimari Anlayışı Keşfetmeliyiz”
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve Malezya Uluslararası İslâm Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen “2. Uluslararası İslâmi Mimari Mirası Konferansı” (ISL@H 2019) Topkapı Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.
24 Temmuz
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Geleceğin Kabin Memurları Uçarak Yetişiyor
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı ile Türk Hava Yolları arasında 2018 yılında imzalanan “Uçuşta Mesleki Eğitim Projesi” protokolü kapsamında kabin memurluğu eğitimi alan öğrencilerimiz THY’nin iç hat uçuşlarında görev aldı.
19 Temmuz
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Üniversitemiz A+ Grubu Üniversiteler Arasında
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, öğrenci işlerinin işleyişi, üst yöneticilerin ilgisi, kararlara katılım ve sorunlara duyarlılık gibi konularda öğrenci memnuniyeti en yüksek üniversiteler arasında yerini aldı.
19 Temmuz
2019
Osmanlı-Malay Dünyası Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi | Malezya Kelantan Eyaleti’nden Üniversitemize Ziyaret
Malezya'nın Kelantan Eyaleti'nden üst düzey bürokratlar, eğitimciler ve iş adamlarından oluşan bir heyet, üniversitemize bir ziyaret gerçekleştirdi.
16 Temmuz
2019
Basın Yayın Halkla İlişkiler | ''15 Temmuz, Tüm Darbelerden Daha İhanet Doluydu”
Prof. Dr. Zekeriya Kurşun, “15 Temmuz darbe girişimi, toplumun değerleri kullanılarak sahnelenmiş 40 yıllık bir tiyatronun sonunda ortaya çıktı."
10 Temmuz
Kalite Yönetim Bilgi Sistemi | Üniversitemizde Kalite Süreçleri Değerlendirildi
YÖKAK tarafından “Kurumsal Dış Değerlendirme Programı” kapsamında oluşturulan Kurumsal Dış Değerlendirme Takımı, 7-10 Temmuz 2019 tarihlerinde Üniversitemizi ziyaret etti.
<=Geri
Daha Eski=>