<>
Daha Eski=>
02 Temmuz
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Fuat Sezgin Hoca Son Yolculuğuna Uğurlandı
İslâm bilim tarihi alanında yaptığı araştırmalarla bilim tarihi literatüründe çığır açan Prof. Dr. Fuat Sezgin son yolculuğuna uğurlandı.
28 Haziran
2018
Osmanlı-Malay Dünyası Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi | Malay Dünyası Çalışmaları Çalıştayı
Osmanlı Malay Dünyası Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, “Modern Türkiye Cumhuriyeti’nde Hint Okyanusu ve Malay Dünyası Çalışmaları Çalıştayı” ile Osmanlı-Türkiye-Malay ilişkilerini masaya yatırdı.
26 Haziran
2018
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Hasan Akay'ın Kahire İzlenimleri Kahire Şiirleri'nde
Hasan Akay, Kahire ve Nil izlenimlerini şiir olarak kaleme aldı ve kitaplaştırdı.
22 Haziran
İnşaat Mühendisliği | Dr. Burcu Demirci’ye En Başarılı Tez Ödülü
İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Burcu Bektaş Demirci, İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından “2017 Yılı En Başarılı Tez Ödülü”ne değer görüldü.
13 Haziran
Güzel Sanatlar Fakültesi | GSF Mezunları Sergi ile Veda Etti
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2018 mezunlarının, 5. Dönem Mezuniyet Töreni’ne özel hazırladıkları Mezun 2018 sergisi, tören öncesi Haliç Kongre Merkezi’nde açıldı.
12 Haziran
Basın Yayın Halkla İlişkiler | 963 Öğrencimizi “Yarına” Uğurladık
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi 2017-2018 eğitim öğretim dönemini başarıyla tamamlayan 963 öğrencimizi 5. Dönem Mezuniyet Töreni’nde “yarına” uğurladık.
11 Haziran
İslâmî İlimler Fakültesi | Kur’an-ı Kerim’i En İyi Okuyan Ses Üniversitemizden
İslâmi İlimler Fakültesi mezunumuz Enes Özsoy “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması”nda Kur’an-ı Kerim’i en iyi okuyan ses oldu.
31 Mayıs
ALUTEAM | İstanbul Valisi Vasip Şahin ALUTEAM’i Ziyaret Etti
İstanbul Valisi Vasip Şahin, Haliç Yerleşkesi’nde yer alan Alüminyum Test Eğitim ve Araştırma Merkezi’ni (ALUTEAM) ziyaret ederek projeler hakkında bilgi aldı.
30 Mayıs
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Fatih Sultan'dan Dünyanın Öğreneceği Çok Şey Var
İstanbul’un Fethi’nin 565. yıl dönümünde düzenlenen Fetih ve Fatih panelinde, Fatih Sultan Mehmed Han’ın karakter özellikleri, kanun koyucu yönü ve fethin gerçekleşmesine büyük katkı sağlayan donanma hazırlıkları konuşuldu.
21 Mayıs
2018
PYM (Proje Yönetim Merkezi) | İki Projemiz TÜBİTAK'tan Destek Almaya Hak Kazandı
Üniversitemizin eğitim ve sağlık alanındaki iki projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye layık görüldü.
<=Geri
Daha Eski=>