<>
<=Geri
Daha Eski=>
International Student Office | Kenya Mandera Eyaleti Eğitim Bakanı’nın Ziyareti
Kenya Cumhuriyeti Mandera Eyaleti Eğitim Bakanı Izzudin Abdullahi Abdi, Üniversitemizi ziyaret ederek Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Z. Hakan Akpolat ile bir araya geldi.
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Klasik Sanatlarda Siyer Değerlendirildi
Meridyen Derneği ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi öncülüğünde, farklı üniversitelerin katkılarıyla hayata geçirilen Sîreti Sûrette Görmek Çalıştayı, Hz. Peygamber’i anlama ve anlatma noktasında sanatın işlevlerini ve imkânlarını tartışıyor.
2019
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Hocalarımızdan Ortak Bir Kitap Projesi: İslâm Mecmuası
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Tarih Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi İlhami Danış, Doç. Dr. Mustafa Göleç ve Arş. Gör. Ömer Faruk Köse tarafından yayına hazırlanan İslâm Mecmuası okuyucularıyla buluştu.
15 Mart
KURAM | KURAM LONCA Geleneksel Sanat-Zanaat Ustalarıyla Toplandı
KURAM LONCA: İstanbul Geleneksel Sanat ve Zanaat Atölyeleri Ortak Akıl Toplantısı’nda, projede ele alınan geleneksel sanat ve zanaat dallarının İstanbul’daki mevcut durumu ve geleceği masaya yatırıldı.
13 Mart
Geleneksel Türk Sanatları | Sanatın Çini Hali Kandilli’de
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, usta-çırak üretimi çinilerden oluşan “Çini Sergisi”ne ev sahipliği yaptı.
12 Mart
2019
Sağlık Kültür ve Spor D. Başkanlığı | Psikoloji Günleri 6. Yılında!
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencilerinin her yıl farklı temalarla hazırladığı Psikoloji Günleri, bu yıl “Farkındalık” temasıyla düzenlendi.
12 Mart
ALUTEAM | ALUTEAM, Avrasya Pencere 2019’un Özel Bölümü’nde
ALUTEAM, bu yıl yirmincisi düzenlenen “Avrasya Pencere 2019 Fuarı”nın Alüminyum Özel Bölümü’nde yer alarak, sektörü ilgilendiren güncel teknolojilere yönelik toplantılar ve paneller gerçekleştirdi.
07 Mart
2019
Toplum Araştırmaları ve Uygulama Merkezi | Dr. Öğr. Üyesi Danış: Demografik Dönüşüm Hızlandı
KADEM Kadın Araştırmaları Dergisi öncülüğünde Üniversitemizin paydaşlığında düzenlenen “5. Toplumsal Cinsiyet Adaleti Kongresi”nde konuşan Toplum Araştırmaları ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Kevser Şerefoğlu Danış, toplumda demografik dö
07 Mart
2019
Toplum Araştırmaları ve Uygulama Merkezi | 5. Toplumsal Cinsiyet Adaleti Kongresi
KADEM öncülüğünde beş yıldır düzenlenen Toplumsal Cinsiyet Adaleti Kongresi bu yıl “Demografik Dönüşüm ve Kadın” temasıyla gerçekleştirildi.
06 Mart
Hukuk Fakültesi | Uluslararası Hukuk Açısından ''Kanal İstanbul''
Türkiye’nin önemli projelerinden biri olan Kanal İstanbul projesi, Montrö Sözleşmesi özelinde uluslararası deniz ve yatırım hukuku açısından “Uluslararası Hukuk Perspektifinden Kanal İstanbul Sempozyumu”nda ele alındı.
<=Geri
Daha Eski=>