<>
Daha Eski=>
24 Mayıs
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü | Cumhurbaşkanımız Öğrencilerimize Diploma Verdi
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Ankara’da düzenlenen 2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı Toplantısı’nda uluslararası öğrencilerimiz Ashraf Sarip ve Rawda El Hajji’ye Bilim Tarihi yüksek lisans diplomalarını verdi.
22 Mayıs
İslâmî İlimler Fakültesi | İslam Hukukunda Akitlerin Feshi
İslami İlimler Fakültesi Araştırma Görevlisi Dr. Üveys Ateş, İslam hukukunda önemli bir yer tutan “akitlerin feshi” konusunu etraflıca inceleyen akademik bir çalışmaya imza attı.
20 Mayıs
İslâmî İlimler Fakültesi | Prof. Dr. Ali Bulut’un Kitabı Arapça’ya Çevrildi
İslami İlimler Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Bulut’un 2017 yılında yayımlanan kitabı “İslam Medeniyetinden Örneklerle Kişiliği İnşa Etme Sanatı”, Arapça’ya çevrildi.
17 Mayıs
2019
Geleneksel Türk Sanatları | Geleneksel Türk Sanatları Öğrencilerinden Nevbahar 2
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğrencilerinin eserlerinden oluşan “Nevbahar 2” sergisi Albaraka Sanat Galerisi’nde sanatseverlerin ilgisine sunuldu.
16 Mayıs
Basın Yayın Halkla İlişkiler | FSMVÜ ve MÜSİAD Arasında İş Birliği Protokolü
MÜSİAD Genel Merkezi’ne ziyarette bulunan Rektörümüz Prof. Dr. M. Fatih Andı ve beraberindeki öğretim üyelerimiz, Genel Başkan Abdurrahman Kaan’la bir araya gelerek iki kurum arasında geliştirilecek sosyal ve sanatsal iş birliği imkânlarını değerlendirdi.
16 Mayıs
2019
Bilgisayar Mühendisliği | Mühendis Adayları Merakla Beklenen Projelerini Sergiledi
Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri teknolojinin imkânlarından faydalanarak hazırladıkları projeleri, son iki yılda olduğu gibi bu yıl da Haliç Yerleşkesi’nde sergiledi.
13 Mayıs
2019
Sağlık Kültür ve Spor D. Başkanlığı | Edebiyat Dergisi’nin 50. Yılında Nuri Pakdil
“Edebiyat Dergisi’nin 50. Yılında Nuri Pakdil” panelinde düşünce ve edebiyat tarihimizin önemli isimlerinden Nuri Pakdil’in dergiciliği, yazarlığı ve fikirleri konuşuldu.
08 Mayıs
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi | Mimari Tasarımda İfade Yarışması Ödül Töreni
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile Mimarlık Kulübü tarafından bu yıl ilki düzenlenen “Mimari Tasarımda İfade-Ulusal Öğrenci Yarışması”nda dereceye giren öğrenciler, Haliç Yerleşkesi’nde düzenlenen törende ödüllerini aldı.
08 Mayıs
2019
Basın Yayın Halkla İlişkiler | İstanbul, Vakıf Eserlerle Müslüman Şehrine Dönüştü
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi de 36. Vakıf Haftası kutlamalarına katılarak, “Vakıf Medeniyetinde Ramazan Ayı” paneline ev sahipliği yaptı.
06 Mayıs
Mimarlık | Mimarlık Öğrencileri Geleceğin Kampüsünü Tasarladı
Mimarlık Bölümü üçüncü sınıf öğrencilerimizin tasarladıkları mimari proje, Geleceğin Kampüsü’19 yarışmasında en iyi ikinci tasarım ödülüne layık görüldü.
<=Geri
Daha Eski=>