HABER ARSIVI
Daha Eski=>
30 Mart
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Fatih, Doğduğu Topraklarda Anılıyor
Fatih Sultan Mehmed Han, doğumunun 585. yılında Edirne Valiliği öncülüğünde, Üniversitemiz, Edirne Belediyesi ve Trakya Üniversitesi işbirliğinde çeşitli etkinliklerle Edirne’de anılıyor.
29 Mart
2017
Türk Dili ve Edebiyatı | “Boşuna Yaşamadın Akif…”
Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından düzenlenen “Âsım’ın Nesli Diyordum Ya…” panelinde lisansüstü öğrencilerimiz, Mehmet Akif Ersoy’u hem kendi düşünce dünyalarına etkileri hem de Türk toplumunun özüne sinmiş taraflarıyla ele aldı.
24 Mart
2017
Sağlık Kültür ve Spor D. Başkanlığı | Suriye-Irak Bağlamında Ortadoğu'nun Geleceği
“Ortadoğu ve Kuzey Afrika Konuşmaları” başlıklı panel serisinin üçüncüsü “Suriye-Irak Bağlamında Ortadoğu’nun Geleceği” paneli, Doç. Dr. Davut Hut ve Dr. Ahmet Emin Dağ’ın katılımıyla Üsküdar Yerleşkesi’ nde yapıldı.
23 Mart
2017
Sağlık Kültür ve Spor D. Başkanlığı | Down Sendromlu Gençlerden ''Sanat ve Biz'' Sergisi
Üniversitemiz, dünyaca ünlü tabloların down sendromlu gençlerin fotoğraflarıyla yeniden yorumlandığı “Sanat ve Biz” sergisine, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde ev sahipliği yaptı.
22 Mart
Tarih | Dönemin Basınında Çanakkale Muharebeleri'nin İzleri
Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü ve Beyazıt Devlet Kütüphanesi işbirliğiyle Çanakkale Muharebeleri’nin gündemini döneminin basınından günümüze aktaran, “Dönemin Basını Işığında Çanakkale Muharebeleri Gündemi Sergisi” Üsküdar Yerleşkesi’nde açıldı.
22 Mart
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Türk ve Tacik Vatandaşlardan Nevruz Kutlaması
Üniversitemiz, Tacikistan İstanbul Başkonsolosluğu ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği işbirliğiyle hazırlanan Nevruz programında, Türk vatandaşları ile ülkemizde eğitim gören Tacik öğrenciler baharın gelişini birlikte kutladı.
20 Mart
Sağlık Kültür ve Spor D. Başkanlığı | Eyüp Belediye Başkanı Gençlerle Buluştu
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Öğrenci Konseyi’nin davetlisi olarak geldiği Haliç Yerleşkesi’nde öğrencilerle “Gençlik ve Şehircilik” üzerine konuştu.
2017
Basın Yayın Halkla İlişkiler | Saraybosna Kantonu Eğitim Bakanlığı ile İşbirliği
Bosna Hersek Saraybosna Kantonu Eğitim Bakanı Prof. Dr. Elvir Kazazovic, beraberindeki heyet ile Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman’ı makamında ziyaret etti.
Mühendislik Fakültesi | ALUTEAM, 18. Avrasya Pencere Fuarı'ndaydı
ALUTEAM, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen “18. Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil, Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler Fuarı”nda ziyaretçilerini ağırladı.
Kariyer Merkezi | Biyomedikal Sektöründe 3D Printer’ın Yeri
Kariyer Merkezi, Mühendislik Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü ve Biyomedikal Teknolojileri Kulübü işbirliğiyle, “3D Printer ve Biyomedikaldeki Yeri” konulu bir seminer düzenledi.
<=Geri
Daha Eski=>