FSMVÜ | Üniversitemiz A+ Grubu Üniversiteler Arasında
Üniversitemiz A+ Grubu Üniversiteler Arasında

19 Temmuz 2019

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, öğrenci işlerinin işleyişi, üst yöneticilerin ilgisi, kararlara katılım ve sorunlara duyarlılık gibi konularda öğrenci memnuniyeti en yüksek üniversiteler arasında yerini aldı.

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜniAr) tarafından hazırlanan “Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması 2019” (TÜMA) raporunda, farklı kriterlerde öğrencilerin üniversitelerden memnun olma düzeyleri araştırıldı. Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, “Kurumun Yönetim ve İşleyişinden Memnuniyet” sıralamasında, öğrencilerin beklentilerini en üst düzeyde karşılayan A+ grubu üniversitelerden biri oldu.

Araştırmaya bu yıl 123 devlet ve 65 vakıf olmak üzere 188 üniversitede öğrenim gören 35 binin üzerinde öğrenci katıldı.